Recent werk

Epcor B.V.

Stichting Stofwisselkracht

Fotoreportage gemaakt van de finish Stofwisseltour 2017.

In drie dagen tijd leggen ruim twintig wielren teams een estafette van honderden kilometers af. Het doel is aandacht vragen voor stofwisselingsziekten en geld inzamelen voor onderzoek. Wat is stofwisselingsziekte eigenlijk? Wie worden erdoor getroffen? Wat is eraan te doen? En wie zijn degenen die zich belangeloos inzetten voor de actie? De antwoorden zijn te zien in Stofwisseltour, een gezamenlijk en rechtstreeks programma van de NOS en KRO-NCRV, gepresenteerd door Dionne Stax en Joris Linssen (18-07-2017)

Fotoreportage Finish De Stofwissel tour 2017 | Stichting Stofwisselkracht

 

Luchtvaart Community Schiphol 

LCS heeft zich afgelopen jaar verder ontwikkeld als dé plek waar de bedrijven op Schiphol, onderwijs en overheden met elkaar zijn verbonden en waar concreet uitvoering wordt gegeven aan samenwerkingsprogramma’s.

Een leven lang leren, staat nog steeds hoog op de agenda. Zo is MBO College Airport een klas gestart, geadopteerd door vijftien bedrijven, om jongeren op te leiden voor de logistiek vakman van de toekomst.

Het bedrijf Luchtvaart College heeft mij gevraagd de fotografie te verzorgen voor de eerste en tweede editie van het sociaal jaarverslag. Het betreft managers/medewerkers portretteren in werkomgeving van verschillende bedrijven op Schiphol. Zij hebben meegedaan aan de vernieuwende programma’s van Luchtvaart College om hun talenten te ontwikkelen, zodat zij de mogelijkheid krijgen om te kunnen werken op Schiphol.

Sociaal jaarverslag 2016 (pdf)

Sociaal jaarverslag 2015 (pdf)

7 november 2015
Luchtvaart College Schiphol 2015
Luchtvaart College Schiphol 2016

 

Topsector Energie

Impressie Energy Outlook conferentie 28-januari-2016 (pdf)

31 januari 2016
Topsector energie bijeenkomst 2016

 

 

 

Stichting Overheidsmanager

Tijdens de bijeenkomst in de Ridderzaal in Den Haag werd ook de Overheidsorganisatie van het jaar bekendgemaakt. Het Centraal Bureau voor de Statistiek sleepte deze titel in de wacht. Dat had de organisatie met name te danken aan de omslag die ze de afgelopen jaren heeft gemaakt. Het CBS transformeerde van een naar binnen gekeerd cijferinstituut naar een service- en media gerichte organisatie, die via alle beschikbare audiovisuele middelen actief haar onderzoeken aan de samenleving beschikbaar stelt. Andere genomineerde organisaties waren afvalverwerker Avri uit Rivierenland en Fiod, de opsporingsdienst van de belastingdienst

Organisatie Betty Visker b.v.

 

Rode Kruis Ziekenhuis

10 maart 2015
Patient Rode Kruis Ziekenhuis
Arts Rode kruis Ziekenhuis

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Wagnerfotografe Fotografie

Natasja Wagner | natasjawagner@me.com | T:0629079207

 


 

Beeldrecht

“Op alle gemaakte en geleverde beelden is het beeldrecht van toepassing. Alle geleverde diensten vallen onder de algemene voorwaarden van DuPho.”