Opdrachtgevers

Woningfotografie | © Wagnerfotografe

| Rode Kruis Ziekenhuis | Luchtvaart Community Schiphol | Epcor B.V. | PCI  Nederland | Overheidsmanager van het jaar | Topsector Energie | Short Stay Bloemendaal | Bureau Bewust Verzekerd | Amc Medisch Centrum | Doesburg Coaching |Lighthouse Property Services |

Epcor B.V.

EPCOR is een 100% dochteronderneming van AF KLM. zij reviseren en repareren vliegtuigcomponenten en dan met name de pneumatische onderdelen: enginestarters, leadingedge flap drives, air cycle machines en andere pneumatische componenten die deel uitmaken van alle modellen in de grote commerciële luchtvaart (toestellen voor meer dan 100 passagiers).

In opdracht Profiel foto’s gemaakt van medewerkers, managers en bestuur voor social media en website.

In opdracht project samenwerking in beeld gebracht op de werkvloer en op kantoor met als doel zicht te krijgen op logistieke samenwerkingen en de verwevenheid van de huidige functies om een excellent eindresultaat te behalen.

In opdracht machinering in beeld gebracht die zich bevinden in verschillende testkamers. Hiervan zijn grote afdrukken gemaakt voor deuren van de betreffende testkamers, prachtig resultaat.

In opdracht interne evenementen in beeld gebracht voor intranet en social media.

 


Stichting Stofwisselkracht

In opdracht een fotoreportage gemaakt van de finish Stofwisseltour 2017.

In drie dagen tijd leggen ruim twintig wielren teams een estafette van honderden kilometers af. Het doel is aandacht vragen voor stofwisselingsziekten en geld inzamelen voor onderzoek. Wat is stofwisselingsziekte eigenlijk? Wie worden erdoor getroffen? Wat is eraan te doen? En wie zijn degenen die zich belangeloos inzetten voor de actie? De antwoorden zijn te zien in Stofwisseltour, een gezamenlijk en rechtstreeks programma van de NOS en KRO-NCRV, gepresenteerd door Dionne Stax en Joris Linssen (18-07-2017)

Fotoreportage Finish De Stofwissel tour 2017 | Stichting Stofwisselkracht

 

 

 


Luchtvaart Community Schiphol 

LCS heeft zich afgelopen jaar verder ontwikkeld als dé plek waar de bedrijven op Schiphol, onderwijs en overheden met elkaar zijn verbonden en waar concreet uitvoering wordt gegeven aan samenwerkingsprogramma’s. Een leven lang leren, staat nog steeds hoog op de agenda. Zo is MBO College Airport een klas gestart, geadopteerd door vijftien bedrijven, om jongeren op te leiden voor de logistiek vakman van de toekomst.

In opdracht de fotografie verzorgd voor de eerste,tweede en derde editie van het sociaal jaarverslag. Het betreft managers/medewerkers portretteren in werkomgeving van verschillende bedrijven op Schiphol. Zij hebben meegedaan aan de vernieuwende programma’s van Luchtvaart College om hun talenten te ontwikkelen, zodat zij de mogelijkheid krijgen om te kunnen werken op Schiphol. en hiermee de afstand tot arbeidsmarkt te overbruggen.

Sociaal jaarverslag 2016 (pdf)

Sociaal jaarverslag 2015 (pdf)

7 november 2015
Luchtvaart College Schiphol 2015

 

 

 

 

 

 

 

 


Topsector Energie

In opdracht de conferentie in beeld gebracht met als doel de kennismaking en de samenwerking van verschillende partijen vanuit verschillende invalshoeken om inhoudelijke handvatten te krijgen over energietransitie.

Henk Ovink 
Impressie Energy Outlook conferentie 28-januari-2016 (pdf)


Stichting Overheidsmanager

Tijdens de bijeenkomst in de Ridderzaal in Den Haag werd ook de Overheidsorganisatie van het jaar bekendgemaakt. Het Centraal Bureau voor de Statistiek sleepte deze titel in de wacht. Dat had de organisatie met name te danken aan de omslag die ze de afgelopen jaren heeft gemaakt. Het CBS transformeerde van een naar binnen gekeerd cijferinstituut naar een service- en media gerichte organisatie, die via alle beschikbare audiovisuele middelen actief haar onderzoeken aan de samenleving beschikbaar stelt. Andere genomineerde organisaties waren afvalverwerker Avri uit Rivierenland en Fiod, de opsporingsdienst van de belastingdienst

In opdracht de bijeenkomst in Noordwijk gefotografeerd voor de website.

Organisatie Betty Visker b.v.

 

Annemarie Jorritsma

Rode Kruis Ziekenhuis

In opdracht profiel foto’s gemaakt van artsen en medewerkers voor social media en website. (Samenwerking met Elly Godrie)

In opdracht foto serie gemaakt van vrijwilligers die bij het Rode Kruis Ziekenhuis werkzaam zijn. Het doel van deze serie is om de vrijwilligers in beeld te brengen op diverse werkplekken, zodat het zij zichtbaar worden in verschillende functies. Foto’s zijn gebruikt voor het sociaal jaarverslag 2014.

10 maart 2015
Patient Rode Kruis Ziekenhuis
Arts Rode kruis Ziekenhuis

 


 

Wagnerfotografe Fotografie

Natasja Wagner | natasjawagner@me.com | T:0629079207

 


 

Beeldrecht

“Op alle gemaakte en geleverde beelden is het beeldrecht van toepassing. Alle geleverde diensten vallen onder de algemene voorwaarden van DuPho.”