Projecten


Wildlife Film Festival Rotterdam

Het scholenprogramma van het Wildlife Film Festival Rotterdam 2019 in samenwerking met Fabienne Hendriks (organisator).  De filmmakers Iris Grob (De jonge jagers) en Eline Helena Schellekens (M6NTHS) waren aanwezig om in gesprek te gaan met de scholieren over de inhoud.


Sociaal jaarverslagen | Luchtvaart Community Schiphol

Luchtvaart Community wil de arbeidsmarkt duurzaam versterken door mensen sterker te laten staan in de veranderende arbeidsmarkt en onderscheiden zich door zich te richten op de imperfecties van de arbeidsmarkt;

Luchtvaart Community verbindt zich daarom met bedrijven, regionaal onderwijs en de overheid.

Digitaal jaarverslag 2015

Digitaal jaarverslag 2016

Digitaal jaarverslag 2017

In opdracht van het luchtvaart Community Schiphol zijn medewerkers en managers in verschillende bedrijven werkzaam op Schiphol in beeld gebracht. Zij hebben deelgenomen aan vernieuwende programma’s om medewerkers op de luchthaven en nieuwe talenten sterker op de veranderende arbeidsmarkt te laten staan.


EPCOR B.V. | Project ‘Samenwerking’ | Zakelijke portretten

EPCOR is een 100% dochteronderneming van AF KLM. zij reviseren en repareren vliegtuigcomponenten en dan met name de pneumatische onderdelen: enginestarters, leadingedge flap drives, air cycle machines en andere pneumatische componenten die deel uitmaken van alle modellen in de grote commerciële luchtvaart (toestellen voor meer dan 100 passagiers).

Project ‘samenwerking’ in beeld gebracht op de werkvloer en op kantoor met als doel zicht te krijgen op logistieke samenwerkingen en de verwevenheid van de huidige functies om een excellent eindresultaat te behalen.

In opdracht machinering in beeld gebracht die zich bevinden in verschillende testkamers en meerdere keren interne evenementen in beeld gebracht voor intranet en social media. In opdracht Profiel foto’s gemaakt van medewerkers, managers en bestuur voor social media en website.


Project ‘Vereeuwigd’

Het project ‘Vereeuwigd’ is een online platform, waarop mensen die ernstig ziek zijn hun verhaal kunnen delen. Daarnaast zijn er meerdere fotografen aan het project verbonden om de deelnemers te portretteren voor de website.

Mijn betrokkenheid voor het project ‘Vereeuwigd’ kenmerkt zich door mensen vast te leggen in hun bewonderenswaardige innerlijke kracht, wanneer zij geconfronteerd worden met hun ziekte. Het blijkt een besef van nieuwe kracht!


Dag van de Mobiliteit Schiphol 2017

Luchtvaart Community Schiphol

Twee keer per jaar organiseert LCS de Dag van de Mobiliteit Schiphol. Medewerkers kunnen op deze dag op schiphol een andere baan uitoefenen. Doel van deze dag is om je horizon te verbreden. In het kader van dit project zijn meerdere medewerkers in beeld gebracht.


Stichting Stofwisselkracht 2017

In opdracht een fotoreportage gemaakt van de finish Stofwisseltour 2017.

Deelneemster | Stichting Stofwisselkracht

In drie dagen tijd leggen ruim twintig wielren teams een estafette van honderden kilometers af. Het doel is aandacht vragen voor stofwisselingsziekten en geld inzamelen voor onderzoek.

De finish Stofwisselingstour werd uitgezonden door de NOS en KRO-NCRV, gepresenteerd door Dionne Stax en Joris Linssen (18-07-2017)


Lighthouse Property Services | Short Stay Bloemendaal

In opdracht woningfotografie uitgevoerd in het kader van tijdelijke verhuur van woningen en appartementen in Haarlem en omstreken (samenwerking Elly Godrie).


Topsector Energie 2016

In opdracht de conferentie dag in beeld gebracht met als doel de kennismaking en de samenwerking stimuleren van de overheid en onderwijs om te investeren in talenten, opleiding en werk naar werk trajecten.

Impressie-Energy-Outlook-conferentie-28-januari-2016

Topsector energie | Conferentie dag 2017

Topsector Energie is de drijvende kracht achter innovaties die nodig zijn voor de transitie naar duurzaam energiesysteem.


Project ‘Overgang in beeld’ 2016

Het project brengt de overgang van vrouwen in beeld. De levensfase, waarin de vrouw in disbalans raakt. Een periode vol onvoorziene en onherkenbare klachten én gevolgen. Geen sexy, spannend en tot de verbeelding sprekend onderwerp, maar wel met een grote impact op het leven van de vrouw en haar omgeving.

De portretten beelden gedachten aan onmacht, confrontaties en moeilijke momenten uit. Het doel van de serie is het creëren van bewustwording en acceptatie (www.studiovrouw.nl).

Vrouw in ‘Overgang’ | project Betty Visker b.v

Project Fotovakschool eindopdracht (2015)

De expositie Aspects of life georganiseerd door 8 studenten van de Fotovakschool op 17 november 2015 bij Coloron Photodesign B.V. te waardepolder, Haarlem.

Geschreven door Jannie de Kruijff

(redactie Focus Magazine)

Focus Magazine (pdf)


Alliantie vrouw kindcentrum AMC VUmc 2015

Het project alliantie vrouw kind AMC en VUmc in beeld gebracht. Het doel van het project is om een nauwe samenwerking te bewerkstelligen en het bundelen van medische kennis en ervaringen van artsen (samenwerking Elly Godrie).

Groepsfoto | Artsen AMC en VUmc

Project ‘Gather’ in Haarlem

In het kader van Gather hebben deze fotografen portretten gemaakt van enkele vrijwilligers. Elke fotograaf heeft een eigen stijl, een eigen handschrift. Daarnaast biedt Gather de mogelijkheid aan de maakindustrie om haar producten en specialiteiten te presenteren. Gather is een initiatief van Bernice Bartling en Danny van Heusden. Vijf fotografen hebben zich ingezet voor dit project en zij kregen de gelegenheid om het beeldmateriaal te exposeren; Natasja Wagner, Elly Godrie, Merlijn Viersma, Helena Nascimento en Annelies Braas. (thisisgather.nl)

Casey | Bebob Design

Rode Kruis Ziekenhuis

In opdracht profiel foto’s gemaakt van artsen en medewerkers voor social media en website. (Samenwerking met Elly Godrie)

10 maart 2015
Patient Rode Kruis Ziekenhuis

In opdracht foto serie gemaakt van vrijwilligers die bij het Rode Kruis Ziekenhuis werkzaam zijn. Het doel van deze serie is om de vrijwilligers in beeld te brengen op diverse werkplekken, zodat het zij zichtbaar worden in verschillende functies. Foto’s zijn gebruikt voor het sociaal jaarverslag 2014.


Wagnerfotografe Fotografie

www.wagnerfotografe.nl

Natasja Wagner +31629079207

Natasjawagner@me.com

Op alle gemaakte en geleverde beelden is het beeldrecht van toepassing. Alle geleverde diensten vallen onder de algemene voorwaarden van DuPho.